- Haberler
- Kültür-Sanat
- Konya'da Görme Engelli Ravzanur Koçaker, 1 Yılda Hafız Oldu
Konya'da Görme Engelli Ravzanur Koçaker, 1 Yılda Hafız Oldu
Konya'da yaşayan görme engelli Ravzanur Koçaker, azmi ve kararlılığıyla büyük bir başarıya imza attı. Kur'an-ı Kerim'i 1 yıl içinde ezberleyen Koçaker, hafızlık unvanını kazandı.
Konya’da yaşayan görme engelli Ravzanur Koçaker, azmi ve kararlılığıyla büyük bir başarıya imza attı. Kur’an-ı Kerim’i 1 yıl içinde ezberleyen Koçaker, hafızlık unvanını kazandı.
Doğuştan görme engelli olan Ravzanur, hafızlık yolculuğunda güçlü bir irade ve disiplinle çalışarak kısa sürede Kur’an-ı Kerim’in tamamını ezberlemeyi başardı. Ailesinin ve hocalarının desteğiyle bu önemli hedefe ulaşan genç hafız, azmiyle herkesin takdirini topladı.
Başarısını paylaşan Ravzanur Koçaker, “Kur’an-ı Kerim’i ezberlemek benim en büyük hayalimdi. Zorluklar olsa da hiçbir zaman pes etmedim. Ailem ve hocalarımın desteğiyle bu süreci tamamladım. Rabbime şükrediyorum” dedi.
Ravzanur Koçaker, hafızlık belgesini alarak hayalini gerçekleştirdiği için büyük bir mutluluk yaşarken, gelecekte de Kur’an ilmi üzerine daha fazla çalışma yapmayı hedefliyor.
Bakmadan Geçme





