• Haberler
  • Konya
  • Konya'da içme suyu için başlatılan çalışmalar tamamlandı!

Konya'da içme suyu için başlatılan çalışmalar tamamlandı!

Derebucak'ın Çamlık Mahallesi'nde yürütülen içme suyu ıslah çalışmaları tamamlandı. Başkan Ahmet Kısa, mahallede sağlıklı ve kesintisiz su altyapısının hizmete girdiğini açıkladı.

Konya’nın Derebucak ilçesinde yürütülen Çamlık Mahallesi İçme Suyu Islah Projesi tamamlanma aşamasına geldi. Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, mahallede uzun süredir ihtiyaç duyulan içme suyu altyapısının yenilendiğini belirtti.

Konya'da içme suyu için başlatılan çalışmalar tamamlandı!

“ISLAH ÇALIŞMALARINI BAŞARIYLA TAMAMLADIK”

Başkan Kısa, projeyle birlikte Çamlık Mahallesi’nin artık daha sağlıklı, daha güçlü ve kesintisiz bir içme suyu hattına kavuştuğunu ifade ederek şunları söyledi: “Çamlık Mahallemizde yürüttüğümüz içme suyu ıslah çalışmalarını başarıyla tamamladık. Mahalle sakinlerimize uzun yıllar hizmet edecek önemli bir yatırımı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 

Süreç boyunca desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, KOSKİ Genel Müdürümüz Ahmet Demir’e ve Genel Müdür Yardımcımız Murat Erdoğan’a teşekkür ederiz. Daha güçlü bir altyapı ve daha yaşanabilir bir Çamlık için çalışmayı sürdüreceğiz.”

Konya'da içme suyu için başlatılan çalışmalar tamamlandı!
 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!