• Haberler
  • Konya
  • Konya'da İşverenler ve İş arayanlar bir araya geliyor!

Konya'da İşverenler ve İş arayanlar bir araya geliyor!

Konya Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İşverenleri İş arayanlarla Buluşturuyor.

Konya'da İşverenler ve İş arayanlar bir araya geliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

5 Haziran 2024 tarihinde Konya Çalışma ve İş kurumu İl Müdürlüğü Hizmet binasında gerçekleştirilecek olan İstihdam Buluşması hakkında değerlendirmelerde bulunan İl Müdürü Emrah Keleş yaptığı açıklamada; “İŞKUR, danışmanlık, istihdam, aktif ve pasif istihdam politikaları doğrultusunda işgücü ve işverene yönelik birçok kamusal hizmet sunmaktadır. İşsizlik sigortası işlemlerini yürüten, işgücü piyasası verilerini yerel ve ulusal bazda derleyen, analiz eden, yorumlayan, işgücünün istihdam edilebilirliğini artırmaya yönelik işgücü yetiştirme, mesleki eğitim ve işbaşı eğitim programları geliştirerek uygulanması konusunda önemli görevler icra eden, üstlendiği yasal, yönetsel ve sosyal sorumluluğun bilinciyle faaliyetlerini özveri ile sürdüren İŞKUR, istihdamın artırılması için çeşitli faaliyetler gerçekleştirmektedir” dedi.

Keleş “İŞKUR nitelikli istihdamı artırmak için İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarları düzenleyerek işveren ile iş arayanı bir araya getirmekte ve yüz yüze görüşmelerini sağlamaktadır. Bu amaçla, Konya Çalışma ve İŞ Kurumu İl Müdürlüğü binasında 5 Haziran 2024 tarihinde düzenleyeceği İstihdam Buluşmasında İşçi ve işvereni buluşturarak istihdama katkı sunmayı ve firmaların işgücü portföylerini genişletmesini amaçlamaktadır” diye konuştu.

Keleş “İstihdam hizmetlerini çeşitlendirmek ve işe yerleştirmede aktif rol oynamak amacıyla düzenlenen İstihdam Buluşmasına iş arayan, staj yeri arayan vatandaşlarımızın katılımlarını bekliyorum. İstihdama giden yolda böylesi önemli bir çalışma iş arayan vatandaşlarımızın katılımı ile anlamlı hale gelecektir” ifadelerini kullandı.

Keleş !Bu itibarla Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüzde 5 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilecek ve İlimizde faaliyet gösteren sektöründe öncü firmaların katılacağı İstihdam Buluşmasına vatandaşlarımızı davet ediyorum. Katılımları iş arama sürecinde birçok firma ile aynı mekânda görüşme imkânı sunacağı için istihdamlarına katkı sunacaktır” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme