Konya'da kanlı kavga! 2 kişi ağır yaralandı

Konya'da tarihi Melike Hatun çarşısında iki esnaf gurup arasında çıkan kavgada silah ve bıçaklar konuştu. Olayda 2 kişi ağır yaralandı

Konya'da kanlı kavga! 2 kişi ağır yaralandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, saat 11.00 sıralarında, Konya’nın merkez Karatay ilçesinde bulunan ve Kadınlar Pazarı olarak bilinen tarihi Osmanlıya dayanan Melike Hatun Çarşısında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Aynı pazarda esnaflık yapan ve daha önce aralarında husumet bulunan iki gurup yine tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle olayda bıçak ve silahlar kullanıldı.  

İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri, elinde silahla kaçmaya çalışan bir kişiyi gördü. Şüpheli, kovalamaca sonrasında Karatay Belediye binası yakınlarında yakalandı.

Biri bıçak diğeri silahla ağır yaralanan 2 kişi, olay yerine gelen ambulansla Konya’daki farklı hastanelere kaldırılırken, yaşanan gerginlik, çok sayıda polis ekibinin müdahalesiyle güçlükle sona erdirildi.

GÖZALTINA ALINANLAR VAR

Olayla ilgili gözaltına alınanlar olduğu, soruşturmanın geniş çaplı olarak sürdürüldüğü, polisin kavganın yaşandığı bölgede geniş güvenlik önlemi aldığı öğrenildi.

Bakmadan Geçme