Konya'da kar hazırlığı: Yeni araçlar hizmete girdi
Derbent Belediyesi, kış hazırlıklarını güçlendirdi. Başkan Hüseyin Ayten'in öncülüğünde alınan kar kürüme ve yol tuzlama araçları hizmete girdi.
Derbent Belediye Başkanı Hüseyin Ayten, hemşehrilerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla belediyeye kazandırılan yeni kar kürüme ve yol tuzlama araçlarının hayırlı olmasını diledi. Başkan Ayten, “Allah bol ve bereketli kışlar nasip etsin, araçlarımızı çokça kullanmak duasıyla hemşehrilerimize hizmet edeceğiz” dedi.
Belediyenin kış hazırlıkları kapsamında hizmete giren araçlar, kar ve buzlanmaya karşı şehir genelinde güvenli ulaşımı sağlayacak. Başkan Ayten, çalışmaların Derbent halkına daha hızlı ve etkili hizmet sunmayı amaçladığını belirtti.
Derbent Belediyesi, altyapı ve ulaşım hizmetlerini güçlendirmeye devam ederek, vatandaşların kış aylarını daha güvenli geçirmesi için çalışmalarını sürdürüyor.


