• Haberler
  • Konya
  • Konya'da karısını öldürüp kayıp ihbarında bulunan koca tutuklandı

Konya'da karısını öldürüp kayıp ihbarında bulunan koca tutuklandı

2023'te Akşehir'de eşini boğarak öldüren ve cesedini uçuruma atan T. K., polis ekipleri tarafından tutuklandı. B. K.'nin (eşi-kadın) cesedinin arama çalışmaları devam ediyor.

Konya'da karısını öldürüp kayıp ihbarında bulunan koca tutuklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Temmuz 2023'te Akşehir'de yaşanan olayda, T. K., eşi 3 çocuk annesi B. K.'yi boğarak öldürdükten sonra cesedini bir uçuruma attı. T. K.'nın, eşinin kayıp olduğunu iddia ederek emniyete yaptığı ihbardan kısa süre sonra şüpheli hareketleri nedeniyle gözaltına alındı.

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin sorgusu altında gerçekleri itiraf eden T. K., eşini yaşadığı tartışma sonrası boğarak öldürdüğünü ve cesedini Akşehir Antalya yolu yakınlarındaki bir uçuruma attığını belirtti.

Olay yerinde yapılan incelemelerde polis ekipleri, dron kullanarak cesedi aramaya başladı. Arama çalışmalarına AKUT ve dağcılık ekipleri de katkıda bulundu. Ayrıca, olay yerine getirilen kadavra köpekleri ile detaylı araştırma çalışmaları yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

Gözaltında tamamlanan işlemlerin ardından T. K., Akşehir Adliyesi'ne sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Akşehir Cezaevine gönderildi. B. K.'nin cesedinin bulunmasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Bakmadan Geçme