• Haberler
  • Konya
  • Konya'da Kış Öncesi 7 İlçe Daha Enerya'nın Enerjisiyle Buluşmak İçin Gün Sayıyor…

Konya'da Kış Öncesi 7 İlçe Daha Enerya'nın Enerjisiyle Buluşmak İçin Gün Sayıyor…

 Enerya Konya Gaz Dağıtım A.Ş. 2023 Yatırım Programı Kapsamında Konya'nın Akören, Çeltik, Derebucak, Doğanhisar, Güneysınır, Hüyük, Taşkent ilçelerinde doğal gaz arzı sağlanacak.

2003 yılından itibaren Konyalılara kesintisiz enerji doğal gaz konforunu götüren Enerya Konya Gaz Dağıtım A.Ş., bu yıl gerçekleştirdiği yatırımlarla doğa dostu, ekonomik ve güvenli enerji kaynağı olan doğal gaz konforu 7 yeni ilçeyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Akören ve Hüyük ilçelerinde 2023 yılının eylül ayı sonunda; Doğanhisar, Derebucak, Çeltik, Güneysınır ve Taşkent ilçelerinde ise kış mevsimine yakın bir dönemde doğal gaz arzı sağlanması için çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Şebeke altyapısı tamamlanan bölgelerdeki ilçelerde bulunan konut sahiplerinin, doğal gaz kullanımına geçebilmeleri için bağlantı hatları ve doğal gaz servis kutularının imalatının yapılması konusunda doğal gaz abonelik işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Abone olmak isteyen vatandaşlar, bağlantı işlemlerini Enerya Konya Gaz Dağıtım A.Ş.’nin müşteri hizmetleri merkezlerinde ya da ilçelerde görevlendirilen Enerya personelleri aracılığıyla iletişime geçerek kapıda abonelik uygulamasıyla yapabileceklerdir.

Abonelik işlemleri sonrası, Enerya Konya Gaz Dağıtım A.Ş. tarafından abonelik işlemleri tamamlanmış olan binalara doğal gaz bağlantı hattı çekilecektir.

Hizmet verdiği kentlerde doğal gaz konforu ve ekonomisini yaygınlaştırmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Enerya Konya Gaz Dağıtım A.Ş., üstelik abonelerine bağlantı bedelini kredi kartı ile taksitlendirme imkanı sunmaktadır 

Bakmadan Geçme