Konya'da kışın bahar havası hakim: Peki yazın ne olacak? 

Konya'da hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi vatandaşları memnun ederken, yaz ayı için düşündürüyor. 


Konya’da hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi vatandaşları memnun ederken, yaz ayı için düşündürüyor. 


Konya’da kış mevsimine rağmen hava sıcaklıkları 6-7 derecenin üzerinde seyrediyor.  İl genelinde geçen yıllara oranla kar yağışı azalırken, sıcaklıklarında mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi dikkat çekiyor. Şubat ayının ilk 10 günü geride bırakırken, Konya’da bahar havası hakim. Hava sıcaklığı hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Konyalı vatandaşlar, mevsim dengelerinin değiştiğini belirterek, yaz ayı için tedirgin olduklarını ifade ettiler. 

Konya'da kışın bahar havası hakim: Peki yazın ne olacak? 


“YAZ AYI NE OLACAK MEREK EDİYORUZ”


Konya’ya bu yıl kışın uğramadığını dille getiren  Gökhan Karaman, “Konya’da hava sıcaklıkları şaşırtıyor. Geçen yıllarda bu vakitlerde havalar dondurucu olurdu, ancak şu an ortalık günlük güneşlik. Büyük ihtimalle mevsimlerde değişiklik yaşanıyor. Yaz ayı ne olacak merak ediyoruz. Tabii havanın sıcak olması güzel ancak yazın ne olacak o da önemli.” diye konuştu. 


 

Özel Haber

Bakmadan Geçme