Konya'da kitap tutkunlarının beklediği günler başladı
Konya'da kitap tutkunlarını buluşturan 13. Konya Kitap Günleri başladı. 116 yayınevi ve 147 yazarın yer aldığı organizasyonda söyleşilerden imza günlerine kadar pek çok etkinlik, 25 Ekim'e kadar ziyaretçilerini bekliyor.
“BÜTÜN YAŞLARDAKİ KİTAPSEVERLER İÇİN HAZIRLIKLARIMIZI YAPTIK”
Stantları ziyaret ederek yayınevlerine de kolaylıklar dileyen Başkan Altay, Konya Kitap Günleri’nin şehrin kültürel birikimini zenginleştiren ve okuma kültürünün yaygınlaşmasına katkı sağlayan Türkiye’nin önemli kültür organizasyonlarından biri haline geldiğini belirtti.
13. Kitap Günleri’nin kapılarını Selçuklu Kongre Merkezi’nde açtığını kaydeden Başkan Altay, “Bu yıl yine coşkuyla 116 yayınevinden misafirlerimiz var. Etkinlik boyunca da 147 yazarımız kitapseverlerle buluşacak. Burada hem çocuklar hem gençler için hem de bütün yaşlardaki kitapseverler için hazırlıklarımızı yaptık. Yine çocuklarımızın etkinlik alanları ve söyleşilerimizle birlikte Kitap Günleri’nin dolu dolu geçmesini temenni ediyorum. Herkesi Selçuklu Kongre Merkezi’ndeki 13. Kitap Günlerimize davet ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.