Konya'da konut hamlesi: TOKİ 20 bin evi satışa çıkardı
TOKİ'nin 64 ilde 20 bin konutu kapsayan açık satış kampanyası başladı. Konya'nın da dahil olduğu projede vatandaşlar, Ziraat Bankası ve Halkbank üzerinden kurasız ve başvuru önceliğine göre uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olabilecek satışlar 17 Temmuz'a kadar sürecek.
TOKİ’nin 64 ilde 20 bin konutu kapsayan açık satış kampanyası başladı. Konya’nın da dahil olduğu projede vatandaşlar, Ziraat Bankası ve Halkbank üzerinden kurasız ve başvuru önceliğine göre uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olabilecek; satışlar 17 Temmuz’a kadar sürecek.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada TOKİ’nin yeni açık satış kampanyasının başladığını duyurdu. Kurum, vatandaşların konuta erişimini kolaylaştırmayı hedefleyen kampanya kapsamında 64 ilde toplam 20 bin konutun satışa sunulduğunu belirtti.

Kampanya kapsamında özellikle Konya dahil birçok şehirde vatandaşlara uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olma imkânı sağlanacak. Başvurular bugün itibarıyla alınmaya başlarken, sistemde “kurasız satış” ve “başvuru önceliği” esasının uygulanacağı bildirildi.
Projeyi yürüten TOKİ, satışların 17 Temmuz’a kadar devam edeceğini açıkladı. Vatandaşlar, konut seçimi ve başvuru işlemlerini Türkiye genelinde Ziraat Bankası ve Halkbank şubeleri üzerinden gerçekleştirebilecek.