Konya'da Manoir Enchante Coiffeur açıldı!

25 yıldır Konya'da bayan kuaförlüğü yapan Öznur Mercan, Fransız marka Manoir Enchante ismiyle Meram'a kazandırdığı yeni kuaförünün açılışını gerçekleştirdi.

Meram ilçesi, Yeni Meram Caddesi’ndeki (Meram Yeniyol) saç tasarım merkezinde; saç kesim, boya, kaynak, makyaj, ombre, sombre, fön, perma işlemleri başta olmak alanında uzman 20 personel hizmet verecek.

Konya’nın prestij merkezlerinden Yeni Meram Caddesi’nde 3 katlı özel konsept kuaför ve saç tasarım merkezinin açılışına Konya Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Veli Baranok, çok sayıda iş kadını, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Konya Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Veli Baranok, böylesine özel ve büyük merkezin Konya’ya kazandırılmasından mutluluk duyduklarını ifade etti. Baranok, sektörün gelişmesine katkı sundukları ve özel bir salonu Konya’ya kazandırdıkları için Öznur Mercan’a teşekkür etti.

Salon hakkında misafirlere bilgiler veren İşletme Sahibi Öznur Mercan, Konya’nın en büyük bayan kuaför merkezinin açılışını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Mercan, “25 yıllık tecrübemle Konya’ya yeni bir merkez kazandırma hedeflerimiz vardı. Bunu hayata geçirdik. Konya’nın prestijli merkezlerinden 3 katlı büyük bir merkez yapma kararı aldık. Mimarisi ile modern ve şık, son teknolojik cihazlarla da bayanların en iyi hizmeti alacağı merkezimizi açtık. Manoir Enchante isimli Fransız markamızla kendini özel hissetmek isteyen, tarzını yaratmayı hedefleyen bayanlara hizmet veriyoruz” dedi.

Profesyonel ekip ve dünya markası ürünleri bayanlarla buluşturduklarını dile getiren Mercan, “Merkezimizde gelin saç, saç kesim, boya, kaynak, makyaj, kalıcı makyaj, ombre, sombre, fön, perma modern kesim, keratin botox, keratin bakım, kaynak yenileme, bölgesel renklendirme, yoğun sarışınlık, maşa, kaş, Brezilya blowout, microblading, yüz ağda, maşa wak, röfle, kirpik takma başta olmak üzere tüm hizmetleri veriyoruz. Profesyonel her biri alanında uzman kadromuz var. Merkezimiz 3 kat ve bahçesiyle birlikte bayanlarımızın kendini özel hissedeceği bir salon. Bayanlarımız için dünya markalarını kullanıyoruz. Buraya gelen bayanlarımız aldığı hizmetten ve oluşturduğumuz tarzdan memnun olmadan ayrılmayacak” diye konuştu.

Mercan, açılışa katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Konuşmalar sonrası, yapılan dua ile Manoir Enchante Coiffeur hizmete açıldı.

Bakmadan Geçme