Konya'da market işletmecisi hem tefeci hem de sigara kaçakçısı çıktı

Konya'da, bir markete düzenlenen baskında, market işletmecisinin tefeci ve sigara kaçakçısı olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Konya'da market işletmecisi hem tefeci hem de sigara kaçakçısı çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, yürüttüğü çalışmalarda bir şahsın vatandaşlara yüksek faizle para verip sonra mal varlıklarına el koyduğu ve ayrıca vergi kaçırıp haksız rekabete yol açarak kaçak tütünlerle doldurma sigara üretimi ve satışı yaptığı tespit edildi.


SENETLER VE BOŞ MAKARONLAR ELE GEÇİRİLDİ
Emniyet ekipleri Konya’nın Selçuklu ilçesi Büyükkeçeciler Caddesi üzerinde bulunan, Celil K.(34) isimli şahsa ait ev ve depoda arama yaptı. Yapılan aramalar neticesinde 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda fişek, 8 adet alacak senedi, 7 adet muhtelif belge ve not defteri, 517.600 adet boş makaron, 24.120 adet doldurulmuş sigara ve 64 adet elektronik sigara ele geçirildi.


ADLİ KONTROL ŞARTI İLE SERBEST BIRAKILDI
Cinayet, tehdit, alacağını tahsil etmek amacıyla yağma, yaralama gibi suçlardan birçok suç kaydı olan Celil K. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı makamlarca adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
 

Bakmadan Geçme