• Haberler
  • Konya
  • Konya'da miniklere hafta sonu sürprizi: Ücretsiz gösteri başlıyor

Konya'da miniklere hafta sonu sürprizi: Ücretsiz gösteri başlıyor

TRT Çocuk'un ilgiyle takip edilen yapımı 'Eymen ile Çimen', 11-12-13 Eylül tarihlerinde M1 Konya Alışveriş Merkezi'nde minik ziyaretçileriyle buluşuyor. Ücretsiz düzenlenecek etkinlikte çocuklar, sevdikleri karakterleri canlı izleme fırsatı yakalayacak.

Fiba CP yönetimindeki M1 Konya AVM, çocukların ekran başında severek takip ettiği TRT Çocuk karakterleri Eymen ile Çimen’i yeniden Konyalı miniklerle bir araya getiriyor. 11-12-13 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan özel organizasyon, hem çocuklara hem de ailelerine eğlence dolu anlar yaşatmayı hedefliyor.

Konya'da miniklere hafta sonu sürprizi: Ücretsiz gösteri başlıyor

ETKİNLİK GÜNDE 3 SEANS VE ÜCRETSİZ OLACAK

Çocukların ekranlardan tanıdığı kahramanları canlı olarak izleyebileceği program, gün içerisinde üç farklı seansta sahnelenecek. Katılımın tamamen ücretsiz olduğu etkinlik saat 14.00, 16.00 ve 18.00 seanslarıyla M1 Konya AVM’de gerçekleşecek.
 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!