Konya'da miting hazırlıkları sürüyor

Konya Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan mitingin hazırlıkları sürüyor.

Konya'da miting hazırlıkları sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 Mayıs Salı (bugün) Kılıçarslan Meydanı’nda düzenlenecek toplu açılış programıyla Konyalılarla buluşacak. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılım sağlayacağı  mitingin çalışmaları Konya Kılıçarslan Meydanı’nda başladı.  Miting alanında görsel bir şölen yaratmaya hazırlanan ekipler, meydanı Türk Bayrakları ve AK Parti bayraklarıyla süsledi.  Mitinge saatler kala şehir meydanına toplanmaya başlayan vatandaşlar çok heyecanlı olduklarını dile getirdi. 

 

‘Konya bugün rekor kıracak’


Miting alanına vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gösterildiğini ve bu mitingin tarihi bir rekor kıracağını söyleyen vatandaş: ‘Konya günlerdir beklediği bu mitingin heyecanını yaşıyor. İşte bu yüzden her seçimde olduğu gibi bu seçimde de başkanımızın yanında olacağız. Bugün burada elimizden gelen desteği sunmak için hep birlikte seferber olacağız. Ben inanıyorum Konya bugün rekor kıracak’ şeklinde konuştu.
2 Mayıs saat 16:30’da başlayacak olan miting için birçok sağlık ekibi, çevik kuvvet, trafik ve sivil polis görev alacak. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Şehir Meydanı’nda gerçekleştirilecek miting için hazırlıklar devam ediyor.

Konya'da miting hazırlıkları sürüyor

Bakmadan Geçme