Konya'da Mustafa Arat tekrar Ak Partiye katıldı

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Musa Arat, partisinden istifa ettiğini duyurdu. AK Parti'ye destek vereceğini belirten Arat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çekilen fotoğrafıyla yaptığı paylaşımda, 'Küresel ve emperyalist güç odaklarının planlarına uygun olarak kurulmaya çalışılan Masaya dahil olunmasına, terör örgütlerinin destekçileri ve işbirlikçileri ile aynı yapıda yer alınmasına karşı olduğumu çok daha önceden açıkça ifade etmeme rağmen oluşan mevcut duruma karşı Gelecek Partisi'ndeki görevimden ve parti üyeliğinden istifa ettim.' dedi.

KONYA HABER: Gelecek Partisi kurucularından Musa Arat Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğrafını paylaşarak partisinden istifa etti.

AK Parti'ye destek vereceğini belirten Arat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çekilen fotoğrafıyla yaptığı paylaşımda, "Küresel ve emperyalist güç odaklarının planlarına uygun olarak kurulmaya çalışılan Masaya dahil olunmasına, terör örgütlerinin destekçileri ve işbirlikçileri ile aynı yapıda yer alınmasına karşı olduğumu çok daha önceden açıkça ifade etmeme rağmen oluşan mevcut duruma karşı Gelecek Partisi'ndeki görevimden ve parti üyeliğinden istifa ettim." dedi.

Arat, "Altılı masanın CHP politikalarına mahkum edilerek Ülkemiz açısından küçülmeye, bölünmeye, sömürülmeye giden yolun açılmasına sebep olabileceğine inanıyorum. Bu büyük bir vebaldir." ifadelerini kullandı.

Eski AK Parti Konya İl Başkanı olan Musa Arat, 20017 yılında görevden alınmış 2019'da da parti üyeliğinden istifa ederek Gelecek Partisi'nin kurucuları arasında yer almıştı. 

KONYA HABER - HAKİMİYET

AHMET ÖZER

Bakmadan Geçme