Konya'da o Başkan sahuru itfaiye çalışanları ile yaptı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sahurda itfaiye çalışanları ile buluştu.

Konya'da o Başkan sahuru itfaiye çalışanları ile yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi Seydişehir İtfaiye Amirliği’nde itfaiye personeli ile bir araya gelerek, görev başında olan itfaiyecilere kolaylıklar diledi.

Şehrin güvenliği için 24 saat görev başında olan itfaiyecilere teşekkür eden Başkan Tutal, nöbetçi personeller ile birlikte sahur yaptı.

İtfaiye personelinin her türlü felaket ve acil durumda görev aldığını kaydeden Başkan Tutal, “Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan itfaiye çalışanlarımız ile sahur vesilesiyle bir araya geldik.

Yangın başta olmak üzere her türlü doğal afette olay yerine giden ilk ekiplerden bir tanesi olan itfaiyecilerimize gösterdiği özveriden ve fedakarlıktan dolayı çok teşekkür ediyoruz. İtfaiye çalışanlarımız bir canlının sağ kalabilmesi için kendi canlarını hiçe sayarak ateşi göğüsleyen cesur kahramanlardır” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın Seydişehir İtfaiye Amirliği sahur programında Seydişehir İtfaiye Amiri Fatih Kara’da hazır bulundu.
 

Bakmadan Geçme