Konya'da o belediye çocuklara çifte bayram yaşatacak

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan Bayramının 3. Günü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 'Çocuklara Çifte Bayram' sloganıyla şenlik düzenleyecek. 

Konya'da o belediye çocuklara çifte bayram yaşatacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl çocukların Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile birlikte çifte bayram yaşayacaklarını kaydeden Başkan Tutal, şenliğe tüm çocukları ve ailelerini davet etti. 

Seydişehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile çocuklar için dolu dolu bir program hazırladı.

23 Nisan Pazar günü saat 13.00’da Milli İrade Meydanı (Belediye Önü)’nda başlayacak olan Çocuk şenliğinde, sihirbaz gösterisi, kukla gösterisi, meddah gösterileri, geleneksel çocuk oyunları ve yarışmaları, birbirinden güzel sürprizler ve ikramlar çocuklar ile buluşturulacak. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bu yıl da güzel bir bayram geçirmek için Seydişehir’de yaşayan çocukları aileleriyle birlikte 23 Nisan şenliğine davet etti.

Başkan Tutal, “Ramazan Bayramımızın 3. Günü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın aynı güne denk gelmesi dolayısıyla çocuklara çifte bayram sevinci yaşatacağız. 23 Nisan Pazar günü saat 13.00’da Milli İrade Meydanımızda gerçekleştireceğimiz şenliğe tüm çocuklarımızı ve ailelerimizi davet ediyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme