• Haberler
  • Siyaset
  • Konya'da o genç çiftçi, DEVA partisi Konya milletvekili aday adayı oldu

Konya'da o genç çiftçi, DEVA partisi Konya milletvekili aday adayı oldu

Konya'nın yenilikçi, genç çiftçilerinden Ali Onur Çuhadar, 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için Deva Partisinden Konya Milletvekili Aday Adayı oldu.

Konya'da o genç çiftçi, DEVA partisi Konya milletvekili aday adayı oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deva Partisinden 28. Dönem Konya Milletvekili Aday Adayı olan Çuhadar, tarım ve hayvancılık sektörü için iktidarın çalışmalarını yetersiz bulduklarını ifade ederek, “ Tarım alanında yapılan çalışmalar ve destekler günümüz şartları için yetersiz kalıyor. Covid-19 sürecinden sonra ülkeler tarım politikalarını güncelleyerek tarımda kendi kendine yetme çabası içine girdi. Yepyeni bir dünyaya açılıyoruz ve bunun çözümünü de DEVA kadrolarında görüyoruz.” İfadelerini kullandı. 

Gelecek seçimle ilgili gayelerini aktaran Çuhadar, “Gayemiz, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe umutla baktığı, milletimizin barış ve huzur içinde yaşayacağı saygın ve güçlü bir Türkiye idealini gerçekleştirmektir. dedi. 

ALİ ONUR ÇUHADAR KİMDİR? 

1990 yılında Konya Meram’da doğdu. İlköğretimi Mustafa Bülbül İlköğretim Okulunda, lise eğitimini Cemil Keleşoğlu Anadolu Lisesinde okuduktan sonra lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi İİBF İşletme Bölümünde tamamladı. Özel sektörde bir müddet tecrübe edindikten sonra tarım sektöründe yaptığı yatırımlarla Konya Ovasında verimlilik esaslı inovatif girişimlerle sektöre katkı sağlamaya başladı. Tarım sektörüne bilime dayalı ve yenilikçi bir yaklaşım ile tarım yapmaya halen devam etmektedir. İngilizce bilmektedir.
 

Bakmadan Geçme