Konya'da, o kurum 127 personel alacak

Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel A.Ş. (KOSKİ), yapacağı istihdam için ilana çıktı. Yayınlanan ilanda merkez dahil birçok ilçede personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

Konya'da, o kurum 127 personel alacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KOSKİ tarafından yayınlanan ilanda personel alımı için ayrıntılar netleşti. Türkiye İş Kurumu (iŞKUR) resmi sayfasından yayımlanan duyuruya göre, KOSKİ’ye farklı unvanlarda olmak üzere 127 personel alımı yapılacak.

KOSKİ personel alımı başvuruları 7 Haziran-9 Haziran 2023 tarihleri arasında http://isbasvuru.konya.bel.tr adresi üzerinden yapmaları gerektiği aktarıldı.

Yapılan açıklamaya göre, su ve kanalizasyon şebeke saha işçisi olarak;
Akşehir’e 8, Altınekin’e 2, Beyşehir’e 4, Bozkır’a 3, Cihanbeyli’ye 5, Çeltik’e 2, Çumra’ya 7, Derbent’e 1, Doğanhisar’a 2 ve Ereğli’ye de 14 kişi alınacak.

Ayrıca, Güneysınır ilçesine 2, Hadim’e 1, Ilgın’a 11, Kadınhanı’na 3, Karapınar’a 3, Kulu’ya 7, Sarayönü’ne 2, Seydişehir’e ve Yunak ilçesine de 5 su ve kanalizasyon şebeke saha işçisi alınacak.

20 ŞOFÖR ALINACAK

KOSKİ tarafından istihdam edilmek üzere tır ve treyler şoförü de alınacağı duyuruldu.
Buna göre, Ahırlı ilçesine 1, Akşehir’e 2, Beyşehir’e 1, Bozkır’a 1, Cihanbeyli’ye 1, Çumra’ya 1, Ereğli’ye 2, Güneysınır’a 1, Hadim’e 1, Ilgın’a 2, Kadınhanı’na 2, Karapınar’a 2, Kulu’ya 1, Sarayönü’ne 1 ve Yunak ilçesine de 1 şoför alımı yapılacak.

İŞ MAKİNESİ OPERATÖRÜ ALINACAK

KOSKİ iş makinesi operatörü olarak da Altınekin ilçesinde 1, Beyşehir’de 2, Bozkır’da 1, Cihanbeyli’de 2, Çumra’da 3, Emirgazi’de 1, Ereğli’de 1, Ilgın’da 2, Karapınar’da 1, Kulu’da 2, sarayönü’nde 1, Seydişehir’de 1 ve Yunak ilçesinde de 1 kişiyi istihdam edecek.
 

Bakmadan Geçme