Konya'da o projede okul ziyaretleri sürüyor!

Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Bizim Okulumuz' projesinde, ilçe millî eğitim müdürlüklerindeki görevli şube müdürleri ve özel büro ekipleri tarafından kasım ayında başlayan okul ziyaretleri ve hedef tanımlama süreçleri sürüyor.

9 BİN 77 HEDEF TANIMLAMASI YAPILDI

İl genelinde ekiplerin gerçekleştirdiği ziyaretlerde, okullarda yapılan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu ve 7 Aralık 2023 tarihi itibarıyla 9 bin 77 hedef tanımlaması yapıldı. 

İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi tarafından geçen yıl planlaması yapılan ve bu yıl yürütülmeye başlayan “Şehrimiz İmzamız” projesi kapsamında, okullar kendilerine verilen hedeflerle yaptıkları fiziksel değişimleri web sitelerine yüklemeye başladılar. 

YAPILAN ÇALIŞMALAR WEB ÜZERİNDEN YAYIMLANIYOR

Proje çerçevesinde hazırlanan https://konya.meb.gov.tr/omgep/ web sitesi üzerinden okullar, yaptıkları çalışmaları haber olarak yayımlayabilmektedir. Verilen hedefler doğrultusunda ortaya koyulan ve haberi yapılan çalışmalar bir yandan eğitim ortamlarının geliştirilmesine katkı sağlarken diğer yandan da okullara örnek teşkil ederek ortak bir etkileşimle Konya’nın eğitim-öğretim çalışmalarında gelişim ve değişime imkân veriyor.

Bakmadan Geçme