• Haberler
  • Konya
  • Konya'da ortalık savaş alanına döndü: Çok sayıda yaralı var!

Konya'da ortalık savaş alanına döndü: Çok sayıda yaralı var!

Konya'nın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Adana kara yolu üzerinde yaşanan kazada, seyir halindeki bir TIR'ın lastiğinin patlaması sonrası kontrolden çıkan iki otomobil farklı noktalara savruldu.

Edinilen bilgilere göre, Ereğli'den Adana yönüne ilerleyen iki otomobil, önlerinde seyreden TIR'ın lastiğinin aniden patlamasıyla sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kazaya karıştı.

Kontrolden çıkan araçlardan biri yol kenarında bulunan ER-UN Fabrikası'nın bahçesine girerken, diğer otomobil ise karşı şeride geçerek takla attı. Kazanın etkisiyle her iki araçta da ciddi maddi hasar meydana geldi.

İLK BELİRLEMELERE GÖRE 8 KİŞİ YARALANDI!

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve diğer ilgili ekipler sevk edildi. Yaralanan 8 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi ve çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Konya'da ortalık savaş alanına döndü: Çok sayıda yaralı var!

İNCELEME BAŞLATILDI!

Polis ekipleri kaza bölgesinde güvenlik önlemleri alırken, ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kazanın kesin nedeni ve olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!