Konya emniyetinden kaçakçılara darbe! Tam 13 bin 500 litre yakalandı

Konya'da polis ekiplerince akaryakıt kaçakçılarına suçüstü yapıldı. Akaryakıt aktarımı yapıldığı esnada baskın yapan polis ekipleri, bir akaryakıt tankerinde 13.500 litre kaçak akaryakıt ele geçirdi. Ayrıca bir iş yerinde satılmak üzere arabada bekletilen 2.225 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Konya emniyetinden  kaçakçılara darbe! Tam 13 bin 500 litre yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

SUÇÜSTÜ YAPILAN KAÇAKÇININ RAHAT TAVIRLARI GÖZDEN KAÇMADI

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Selçuklu İlçesi Zafer Sanayi Sitesinde akaryakıt kaçakçılığı yapıldığını tespit etmesi üzerine harekete geçti. Bir süre takibi sürdüren ekipler, akaryakıt tankerinin bir iş yerinde bulunan depoya kaçak akaryakıt aktarımı yaptığı esnada suçüstü yaptı. Polis ekiplerinin yaptığı baskında akaryakıt aktarımı yapan kişinin de rahat tavırları gözden kaçmadı.

Yapılan aramalarda toplamda 13.500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. 

SİGARA DEPOSU OLARAK KULLANILAN ARAÇTAN 2.225 PAKET KAÇAK SİGARA ÇIKTI

Konya’nın Karatay İlçesinde ise bir işyeri sahibinin, işyerinin ilerisine park ettiği araçtan ara ara işyerine sigara getirerek sattığının ihbar edilmesi üzerine harekete geçen KOM Şube ekipleri, tespit ettikleri araçta arama yaptı. Yapılan aramada 2.225 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken 1 kişi gözaltına alındı.

KOM Şube ekiplerince Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan gözaltına alınan 2 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bakmadan Geçme