Konya'da polisten kaçıp duvara tosladı! Kaçma nedeni pahalıya patladı
Konya'da polis ekiplerini fark ederek otomobiliyle kaçmaya çalışan sürücü, kontrolden çıkan aracın bir evin duvarına çarpması sonucu yakalandı. Kaçışın nedeni ise sonradan ortaya çıktı.
Olay, saat 15.00 sıralarında Konya'nın merkez Meram ilçesi Yaylapınar Mahallesi Yaylapınar Caddesi üzerinde meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Abdürreşit Caddesi üzerinde rutin trafik kontrolü yapan ekipleri fark eden E.Y., 42 YR 987 plakalı otomobiliyle geri geri Yaylapınar Caddesi istikametine kaçmaya başladı.
Kaçan sürücüyü fark eden ekipler "dur" ihtarında bulunurken, sürücü kaçmaya devam etti. Bir süre sonra kontrolden çıkan araç, bir evin duvarına çarptı. Aracı bırakıp yaya olarak kaçan E.Y., kısa süre sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Polis ekiplerince yapılan incelemede E.Y.’nin aracının sigortası olmadığı için kaçtığı belirlenirken, sürücüye yaklaşık 210 bin lira idari trafik cezası yazıldı.

