• Haberler
  • Konya
  • Konya'da Ramazan'ın en ucuz pidesi Ilgın ilçesinde: susamlı pide sadece 8,5 tl!

Konya'da Ramazan'ın en ucuz pidesi Ilgın ilçesinde: susamlı pide sadece 8,5 tl!

On bir ayın sultanının vazgeçilmez lezzeti, sofraları süsleyen pide ramazan pidesi Ilgın ilçesinde 8.5 TL olarak satılıyor. 

Konya'da Ramazan'ın en ucuz pidesi Ilgın ilçesinde: susamlı pide sadece 8,5 tl!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Fırıncılar Odası Başkanı Vedat Honça, bu yıl için Ramazan pidesinin 300 gram tırnaklı pidesi 15 lira fiyat belirlediğini açıklamıştı. Konya'nın Ilgın Belediyesi, Ramazan ayı boyunca vatandaşların sofralarında pide olmasını sağlamak amacıyla pide fiyatını düşürdü. Belediye tarafından işletilen ekmek fırınında, 300 gram susamlı pide 8,50 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Konya Fırıncılar Odası'nın belirlediği fiyatın yüksek olduğu düşüncesiyle bazı dar gelirli vatandaşların pide yerine normal ekmek tercih ettiği göz önüne alındığında, Ilgın Belediyesi'nin bu adımı, ilçe sakinleri tarafından olumlu karşılandı.

Belediye fırını, en son teknolojiye sahip ve tamamen otomatik makinelerle donatılmış olarak tasarlanmıştır. Saatte 800 ekmek üretim gerçekleştirerek modern bir şekilde hizmet vermektedir. Günlük olarak yaklaşık 6 bin ekmek üreterek merkez dışında ilçenin dört farklı noktasında satışa sunulmaktadır.

Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, belediye fırınının yaptığı susamlı pide ilgili şu ifadelere yer verdi, "Ramazan ayında vatandaşlarımızın ramazanın en güzel lezzetlerini en uygun fiyata tatsınlar diye susamlı pide fiyatlarını 8,50 lira ile vatandaşlarımızın sofrasına sunuyoruz.’’ 

Belediyeye ait ekmek fırınlarının 4 satış noktası olduğunu belirten Ertaş, "Yaklaşık 3500 yıllık bir mazisi olan şehrimizin her metrekaresinde sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Hemşerilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için en iyi hizmeti sunma gayreti içerisindeyiz. Hem lezzet hem fiyat konusundaki olumlu geri dönüşler bizi mutlu ediyor. Tüm hemşerilerime hayırlı ve bereketli bir Ramazan diliyorum" şeklinde konuştu.

Ucuz pide uygulamasından oldukça memnun olan vatandaşlar, susamlı pideye büyük rağbet gösteriyor.

SUSAMLI PİDE SATIŞ NOKTASI

-Milli Egemenlik Mahallesi (Beyaz Park Önü)
Saat: 11.00 - 15.00
- Ayvatdede Mahallesi (TOKİ Yanı)
Saat: 15.30 - 18.00
-Belediye Ekmek Fırını
Saat: 11.00 - 18.00
-Kapalı Sebze Pazarı Karşısı
Saat: 11.00 - 18.00
-Ilgın İş Hanı Arkası
Saat: 11.00 - 18.00

Bakmadan Geçme