Konya'da Real Madrid Şampiyon oldu!

Makine Mühendisleri Konya Şubesinin düzenlediği 12.Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası final maçında Bozkurt takımını (9-6) yenen Real Madrid kazandı.

Makine Mühendisleri Konya Şubesi tarafından düzenlenen 12.Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası 23 Ekim 2023 tarihinde yapılan 3.lük 4.lük ve şampiyonluk maçları ile tamamlandı. Kuruluş amacı üyelerine ve topluma hizmet etmek olan Odamızın, sosyal etkinlik kapsamında üyelerine yönelik tertip etmiş olduğu; sportif turnuvalardan olan halı saha futbol turnuvasında toplam 16 (on altı) maç yapıldı.

Selçuklu Halı Saha Tesislerinde yapılan maçlara toplam 8 (sekiz) takım katıldı Dörderli iki grup oluşturulan, gruplarda ilk ikiye giren takımlar yarı final maçları oynadılar. Yarı final maçlarında mağlup olan takımlar 3.lük 4.lük maçı yaparken, galip olan takımlar final maçı oynadı. Final maçını Bozkurt takımını (9-6) yenen Real Madrid kazandı. Şampiyon takıma kupa ve madalyaları, diğer takımlara ve turnuvanın gol kralına da ödül ve madalyaları veridi. Ayrıca, turnuvanın tertip edilmesinde göstermiş olduğu katkıların anısına Onurtek Firması yetkilisine de teşekkür plaketi verildi.

Bakmadan Geçme