Konya'da sendika lideri yeniden seçildi

Konya'da, Öz Finans İş Sendikası Konya Bölge Başkanlığı 2. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Konya Bölge Başkanı Ömer Rıdvan Yiğit, yeniden başkan seçildi.

Konya’da Öz Finans İş Sendikası Konya Bölge Başkanlığı 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Ömer Rıdvan Yiğit, üyelerin yoğun desteğiyle yeniden başkanlığa seçildi.

Genel Kurul’da konuşan Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, toplumsal ve uluslararası gelişmelere de değindi. Eroğlu, İsrail’in Filistin’de sivillere yönelik saldırılarına dikkat çekerek, “Kadın, çocuk, yaşlı demeden yapılan bu katliam kabul edilemez” ifadelerini kullandı.

Toplu iş sözleşmeleri sürecine ilişkin de önemli mesajlar veren Eroğlu, “Karşınızdaki insana değer vermeden hiçbir kazanım elde edemezsiniz. Sendikacılığın da futbol gibi kuralları, ilkeleri ve bir ahlakı vardır. Bu çerçevede hareket etmek zorundayız” dedi.Konya'da sendika lideri yeniden seçildi: Eroğlu'ndan kritik mesajlar

Yeniden başkan seçilen Ömer Rıdvan Yiğit ise 152 şubede görev yapan 626 üyeye hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

Programa Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Hukuk Politikaları Üyesi Ayşe Türkmenoğlu, Cumhurbaşkanı Danışmanı İhsan Şener, Anadolu Birlik Holding Mali ve Finans İcra Kurulu Üyesi Emin Çubukçu, Tarım Kredi Holding Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Mustafa Hamurcu, Ziraat Bankası Konya Bölge Başkanı Engin Kızılok, Hak-İş Konfederasyonu Konya İl Başkanı Hüseyin Keçeci, Medya-İş Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir ile sendika yönetimi, banka şube müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!