Konya'da sıkı denetim! Cezalar yazıldı

Güvenlik güçleri ve belediye ekiplerine son zamanlarda kapalı alanlarda tütün ürünlerinin sıklıkla kullanıldığı ihbarlarının çoğalması üzerine, Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde çok sayıda kafede denetim gerçekleştirdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Konya'da sıkı denetim! Cezalar yazıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kapalı alanlarda tütün ürünlerinin (nargile, sigara) tüketildiği konusunda şikayetlerin artması üzerine denetimlerini çoğalttı. Polis ekipleri, Selçuklu, Meram Belediyesi ekipleri ve İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile kapalı alanlarda sigara ve nargile tüketimine izin veren iş yerlerine denetimler yapıldı. 

ÇOK SAYIDA KİŞİYE CEZA YAZILDI

Yürütülen çalışmada toplamda 17 kafede denetim gerçekleştirildi. Denetim kapsamında 28 şahsa kapalı alanda tütün ve tütün ürünleri kullanmaktan, 12 iş yerine tütün ürünleri kullanımına izin vermekten, 18 kişiye kimlik bildirme kanununa muhalefetten, 5 iş yerine amacı dışında kullanmaktan (tavla, okey oynatmak) ve 1 iş yerine Canlı Müzik belgesi olmamaktan işlem yapıldı.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Yetkililerden yapılan açıklamada gelen ihbarların değerlendirilerek denetimlerin belirli aralıklarla devam edeceği ifade edildi. 
 

Bakmadan Geçme