Konya'da, sürücünün hatası pahalıya patladı: 28 bin 532 lira ceza

Konya'da trafiğe açık bir sokakta drift yapan sürücü, polis ekipleri tarafından yakalandı. Sosyal medyada paylaşılan drift görüntüleri üzerine polis, olaya müdahale etmek üzere harekete geçti.

Konya'da, sürücünün hatası pahalıya patladı: 28 bin 532 lira ceza
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya'da, bir aracın yaklaşık 15 saniye boyunca caddede drift yaparken kaydedilen bu görüntülerin yayılması sonucunda, polis ekipleri, sürücünün kimliğini tespit etmek için çalışmalar başlattı.

Polis, kısa sürede drift yapan sürücünün H.A. olduğunu tespit etti. Bununla birlikte, yapılan kontrollerde H.A.'nın ehliyetinin olmadığı ortaya çıktı. Bu nedenle, H.A.'ya hem drift yapmaktan hem de sürücü belgesiz araç kullanmaktan dolayı ciddi bir idari para cezası kesildi.

Toplamda 28 bin 532 lira olan idari para cezası, trafik magandasının cezalandırılmasında caydırıcı bir rol oynayacak nitelikteydi. Araç ise sahibine teslim edilirken, polisin bu tür trafik ihlallerine karşı kararlı mücadelesi devam ediyor.

Bu olay, trafiğe açık alanlarda tehlikeli hareketler yapan sürücülere yönelik önemli bir uyarı niteliği taşıyor. Kamu düzeninin korunması adına, trafik kurallarına uymayan sürücülere yönelik denetimler ve cezai işlemler devam edecek.

Bakmadan Geçme