Konya'da telefonculuk sektörü ne durumda? Telefon fiyatlarında zam beklentisi var mı?

Telefon piyasasında fiyat artışı sürmeye devam ediyor. Konya'da, telefon fiyatlarının seyri ile ilgili gazetemize birtakım açıklamalarda bulunan Efe İletişim sahibi Hasan Doğan, 'Telefon artık bir lüksten ziyade ihtiyaç haline geldi.' dedi.

Konya'da telefonculuk sektörü ne durumda? Telefon fiyatlarında zam beklentisi var mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Telefon satışlarından memnun olduklarını söyleyen Doğan, piyasadan memnun olduklarını ve herhangi bir şikayetlerinin olmadığını dile getirdi. 
EN DÜŞÜK TELEFON 500 TL, EN YÜKSEK 55 BİN TL
Tuşlu telefon piyasasının hala devam ettiğini ve çoğunlukla askerler ile yaşlı kesime hitap ettiğini söyleyen Doğan, en düşük fiyatın 500 TL’den başladığını söyledi. 2. el akıllı telefonlarda ise 1500 TL’den başladığını ve en pahalısının ise 55 bin TL’ye kadar çıktığını ifade eden Doğan, “Kolayca yenilenebilir bir şey olduğu için talep oldukça fazla, genç kesimin biraz daha lüksüne düşkün fakat telefon denen şey artık ihtiyaci bir durum.” aktardı. 
KULLANIM YAŞI OLDUKÇA DÜŞTÜ
Teknolojik cihazlarda kullanım yaşının oldukça düştüğünü söyleyen Hasan Doğan “Yani örnek veriyorum. Bugün telefon kullanmıyorum diyen bir kişi bile yok, artık telefon kullanma yaşı çok küçük yaşlara kadar düştü yani tabletle başlıyor çocuklar, ondan sonra ilerleyen zamanlarda telefona doğru geçiş yapıyorlar” sözlerine yer verdi. 
GENÇLERE YÖNELİK ÖTV İNDİRİMİ OLABİLİR
Hasan Doğan, ilerleyen günlerde özellikle de seçimden sonra telefon piyasasında çok bir şey değişmeyeceğini ve belki gençlere yönelik bir ÖTV indiriminin hayata geçebileceğini düşündüğünü söyledi.
Son olarak ise telefonlarda vergi düşürülmesinin gelecek olan iktidara bağlı olduğunu ifade eden Doğan, mevcut hükümetin böyle bir vaadinin olduğunu ama diğer adaylarda ise böyle bir şeyin olmadığını söyleyerek sözlerini noktaladı.

Bakmadan Geçme