Konya'da terör operasyonu 4 kişi şafak baskını ile yakalandı

Konya polisi başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. DEAŞ silahlı terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen 4 şüpheli belirlenen adreslerine yapılan eşzamanlı şafak operasyonu ile yakalandı

Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin terör örgütlerinin faaliyetlerine yönelik yürüttüğü çalışmalar aralıksız devam ediyor.  Bu çalışmalar kapsamında DEAŞ terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle teknik takibe alınan 4 kişi yaklaşık 1 ay boyunca izlendi.

Konya'da terör oerasyonu 4 kişi şafak baskını ile yakalandı

Sosyal medya hesaplarından DEAŞ terör örgütü propagandası yapan aynı zamanda örgüte eleman kazandırmak için küçük çaplı toplantılar düzenleyen 4 şüphelinin önceden belirlenen adreslerine sabah saatlerinde eşzamanlı baskın düzenlendi.  DEAŞ silahlı terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen Y.H., A.A., B.Ç. ve R.P. gözaltına alındı.

Konya'da terör oerasyonu 4 kişi şafak baskını ile yakalandı

Şahısların evlerinde yapılan aramalarda ise çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildiği öne sürüldü DEAŞ silahlı terör örgütü üyesi olma ve örgüt propagandası yapma suçundan gözaltına alınan 4 şüpheli, TEM Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Konya'da terör oerasyonu 4 kişi şafak baskını ile yakalandı

Bakmadan Geçme