• Haberler
  • Konya
  • Konya'da Türk Eğitim-Sen toplantı yaptı! Sorunların çözülmesi için yeni hedefler belirlendi

Konya'da Türk Eğitim-Sen toplantı yaptı! Sorunların çözülmesi için yeni hedefler belirlendi

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ali Köç ve yönetim kurulu üyeleri, kendilerine bağlı Merdkez Meram ve İlçelerdeki temsilci ve işyeri temsilcileri ile ile istişare toplantısı yaptı.İstişare toplantısında öğretmenlerin karşı karşıya kaldığı sorunlar masaya yatırılırken ,yeni hedefler belirlendi.

YENİ HEDEFLER BELİRLENİYOR

Kamu-Sen Konfederasyonu çatısı altında Konya’da sendikal faaliyetini sürdüren Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanlığı’nca Konya merkezde bulunan Özburcak restoranda düzenlenen genişletilmiş İlçe temsilcileri ve işyeri temsilcileri istişare toplantısında yeni eğitim-öğretim yılının başında öğretmenlerin karşı karşıya kaldığı sorunlar masaya yatırıldı. İstişare toplantısında sorunların bir an önce çözülmesi için yeni hedefler belirlendi

KÖÇ TEŞEKKÜR ETTİ

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ali Köç, “Sendikamıza bağlı ilçelerdeki temsilci ve yönetici arkadaşlar ile yaptığımız istişare toplantısında 2023-2024 eğitim öğretim yılında yapılacak olan çalışmalar ile öğretmenlerin karşı karşıya geldikleri görevde yükselme. Mülakat sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Oldukça verimli geçen istişare toplantımıza katılan ilçe temsilcilerimiz ve işyeri temsilcilerimize katılımlarından dolayı sendikamız adına teşekkür ederiz” dedi.

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube genişletilmiş istişare toplantısı günün anısına çektirilen toplu fotoğraflar ile son buldu.
 

Bakmadan Geçme