Konya'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Konya'da, uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor. Konya'nın Akşehir ilçesinde emniyet güçleri yaptığı operasyonda bir araç içinde uyuşturucu madde ele geçirdi.

Konya'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Edinilen bilgiye göre, Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerine yakın illerden uyuşturucu taşınacağı ihbarı düştü. Alınan ihbar üzerine çalışma başlatan ekipler, Ankara ve İzmir plakalı iki araç ile Antalya’dan Akşehir’e uyuşturucu madde getirileceğini bilgisini edindi. 

ARAÇLAR EMNİYETE ÇEKİLDİ

Takibe alınan araçlar, Engili Mahallesi yol kavşağında durduruldu. Araçlarda bulan şüpheli şahıslar, R.B., İ.S. ve M.M. isimli 3 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu taşıdığı bilgisi verilen araçlar İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. 

ARACIN HAVALANDIRMA IZGARASINA GİZLENİLMİŞ

Savcılıktan alınan arama kararı ile araçlarda yapılan aramalarda İzmir plakalı araçta 6,50 gram esrar, Ankara plakalı araçta aracın havalandırma ızgarası altına gizlenmiş 55 gram eroin ele geçirildi.

HAKLARINDA İŞLEM YAPILDI 

Gözaltına alınan şüpheliler R.B., İ.S. ve M.M. hakkında “Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti” suçlarından işlem yapıldı. 

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ SERBEST BIRAKILDI

R.B. işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, İ.S. ve M.M. Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Şüpheliler İ.S. ve M.M. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
                                          
 

Bakmadan Geçme