• Haberler
  • Konya
  • Konya'da yaşlı adamın sır kaybı: Kimse ne olduğunu bilmiyor!

Konya'da yaşlı adamın sır kaybı: Kimse ne olduğunu bilmiyor!

Konya'nın Hadim ilçesine bağlı Dedemli Mahallesi'nde kaybolan Alzheimer hastası Mevlüt Aybattı 11 gündür kayıp. Yaşlı adamı bulmak için çalışmalar devam ediyor.

Konya’nın Hadim ilçesinde yaşayan 74 yaşındaki Alzheimer hastası Mevlüt Aybattı, en son 11 gün önce Dedemli Mahallesi'nde görüldü. O tarihten sonra Aybattı’dan haber alamayan yakınları, jandarmaya ihbarda bulundu. İhbar sonrası çalışma başlatan jandarma ekipleri her yerde yaşlı adamı arıyor. 

Konya'da yaşlı adamın sır kaybı: Kimse ne olduğunu bilmiyor!

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR!

Arama çalışmalarına komando birliği ve çok sayıda arama kurtarma personeli destek verirken, yapay zeka destekli dronlarla havadan geniş alanlar taranıyor. Çalışmalar 11. günde de devam ederken, aile bireyleri yaşlı adamı görenlerin emniyet güçlerine haber vermesini rica etti. 

Konya'da yaşlı adamın sır kaybı: Kimse ne olduğunu bilmiyor!
 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!