• Haberler
  • Konya
  • Konya dahil 21 ilde DEAŞ operasyonu: 357 gözaltı!

Konya dahil 21 ilde DEAŞ operasyonu: 357 gözaltı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya dahil 21 ilde düzenlenen DEAŞ operasyonunda, 357 şüphelinin yakalandığını açıklaı.

Konya dahil 21 ilde DEAŞ operasyonu: 357 gözaltı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, Konya'nın da aralarında bulunduğu 21 ilde bu sabah eş zamanlı olarak polis ekiplerince operasyonların düzenlendiğini duyurdu. 

Çalışmalar kapsamında, 357 DEAŞ şüphelisinin yakalandığını belirten Bakan Yerlikaya, şu bilgileri aktardı:Konya dahil 21 ilde DEAŞ operasyonu: 327 gözaltı!

"Cumhuriyet Başsavcılıklarımız ile EGM TEM Daire Başkanlığımız ve İstihbarat Başkanlığımız koordinesinde İl Emniyet Müdürlüklerince;

Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Bingöl, Çorum, Denizli, Erzincan, Gaziantep, Giresun, İstanbul, Kastamonu, Kilis, Konya, Muğla, Niğde, Osmaniye, Şanlıurfa, Şırnak, Yalova ve Van’da operasyonlar gerçekleştirildi.Konya dahil 21 ilde DEAŞ operasyonu: 327 gözaltı!

Bu vatanı terörle dize getirmeye çalışanlara bugüne değin nasıl fırsat vermediysek, bundan sonra da asla fırsat vermeyeceğiz!"
 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!