• Haberler
  • Konya
  • Konya'daki belediye İsrail mallarının satışını yasakladı!

Konya'daki belediye İsrail mallarının satışını yasakladı!

Türkiye'nin bazı yerlerinde İsrail'i protesto etmek amacıyla İsrail'e ait ürünler yasaklanırken, protestolara bir yenisi eklendi. İsrail'i protesto etmek amacıyla çalışmalara başlayan Kadınhanı Belediyesi, İsrail mallarının satışını yasakladığını duyurdu.

Konya'daki belediye İsrail mallarının satışını yasakladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İsrail’in Filistin’e başlattığı savaştan sonra, ülkenin bazı bölgelerinden İsrail’i protesto etmek amacıyla, İsrail’in üretiminde olan ürünlere boykot uygulanırken, protestolara Konya da eklendi. İsrail ürünlerin mallarını satımını yasaklayan Konya’nın Kadınhanı ilçe belediyesi, İsrail mallarının satışını kaldırdıklarını ve bir daha da satmayacaklarını belirtti. İşte ayrıntılar… 

Konya'daki belediye İsrail mallarının satışını yasakladı!
Kadınhanı ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Badem, İsrail'in Filistin'e yaptığı zulme karşı farkındalık oluşturmak için belediyeye ait aile çay bahçesi, kafe ve sosyal tesislerde İsrail mallarının satışını kaldırdıklarını ve bir daha da satmayacaklarını söyledi.


Belediye tarafından işletmesi yapılan bir kafede basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Mehmet Badem, "Rabbim bütün Müslüman kardeşlerimizi korusun çocuklarımız ve kadınlarımız orda şehit oldukça ve zulüm devam ettikçe içimiz parçalanıyor." dedi.
 

Yorumlar 1
Smyr 26 Ekim 2023 20:15

Konya Kadınhan belediyesine helal olsun diyorum.Tum Türkiye'nin boykota katıldığı günleri görmek istiyorum.

Bakmadan Geçme