Konya'daki işlek cadde trafiğe kapanıyor
Konya'da KOSKİ tarafından gerçekleştirilecek çalışma nedeniyle Yorgancı Caddesi, 26 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında trafiğe kapatılacak.
Konya’nın Meram ilçesinde ulaşımı yakından ilgilendiren bir düzenleme yapılıyor. KOSKİ tarafından Yorgancı Caddesi’nde gerçekleştirilecek çalışma nedeniyle cadde, 26 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında trafiğe kapatılacak. Çalışma süresince 1, 2, 4 ve 97 numaralı otobüs hatlarının güzergahlarında da geçici değişiklik uygulanacak.
Çalışma nedeniyle söz konusu otobüs hatları 76, 77, 78 ve 79 numaralı duraklara uğramayacak. Toplu ulaşım kullanıcılarının mağduriyet yaşamamaları için güzergah değişikliğini dikkate almaları ve alternatif ulaşım seçeneklerini değerlendirmeleri isteniyor.
Sürücülerin ise çalışma süresince alternatif güzergahları kullanmaları ve bölgede yapılacak geçici trafik düzenlemelerine dikkat etmeleri gerekiyor. Yorgancı Caddesi’ndeki çalışmanın 7 Eylül’de tamamlanmasının ardından ulaşımın ve otobüs hatlarının normal seyrine dönmesi planlanıyor.
