• Haberler
  • Konya
  • Konya'daki kazada kahreden detay! Asitten zehirlenerek hayatını kaybetmiş

Konya'daki kazada kahreden detay! Asitten zehirlenerek hayatını kaybetmiş

Konya Aksaray Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Konya'daki kazada kahreden detay! Asitten zehirlenerek hayatını kaybetmiş
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza, Kızören Mahallesi kavşağında akşam saatlerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, B.H. yönetimindeki 42 AKB 423 plakalı tır, Konya’dan Aksaray yönüne giderken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle karşı şeride geçti. Tır, önce sulama makinası temizlemek için asit taşıyan 68 HT 355 plakalı kamyonete, sonra da 2 araca çarptı. Tır, Karayolları Şube Şefliği’nin bahçesindeki duvara çarparak durabildi.

Kazayı gören vatandaşlar sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler kara yolunda güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri, kamyonet sürücüsü Mustafa Y.'nin kamyonetteki asidin etkisiyle zehirlenerek olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Özel kıyafetli görevliler de kaza yerinde inceleme yaptı.

Kamyonette yaralanan ve asitten etkilenen Süleyman Y., ile tır sürücüsü B.H. ve diğer araçlardan K.E. ambulanslarla hastaneye götürüldü. Süleyman Y., hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kara yolunda trafik akışı kontrollü bir şekilde devam etti. Tır sürücüsünün tedavisinin ardından gözaltına alınacağı belirtildi.

Bakmadan Geçme