• Haberler
  • Eğitim
  • Konya'daki o üniversite, tercih ve tanıtım günlerine hazır

Konya'daki o üniversite, tercih ve tanıtım günlerine hazır

KTO Karatay Üniversitesi, milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren üniversite tercih dönemine dair hazırlıklarını bitirdi. KTO Karatay Üniversitesi Merkez Kampüsü'nde oluşturulan Üniversite Tercih ve Tanıtım Merkezi'nde, üniversite adaylarına ve ailelere yönelik farklı etkinlikler düzenlenerek, üniversite tercih sürecini sağlıklı bir şekilde atlatmalarına yatdımcı olunacak.

Konya'daki o üniversite, tercih ve tanıtım günlerine hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tercih   ve   Tanıtım   Günleri 17   Temmuz-04  Ağustos  2023 Tarihlerinde   KTO Karatay’da KTO Karatay Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Merkezi, 17 Temmuz-04 Ağustos 2023 tarihleri arasında üniversite adayları ve ailelerine hizmet verecek.

Üniversite adayları, uüniversite tercih döneminde merak ettikleri soruları KTO Karataylı uzmanlara sorarak, cevap alabilecek. Merkezde, profesyonel tercih danışmanları, adayların başarı ve puan sıralamalarını dikkate alarak, hangi üniversite ya da bölümlere yerleşebileceklerine dair bilgi aktarımında bulunacak.

Diğer yandan üniversite adayları alanında uzman KTO Karataylı akademisyenlerle yüzyüze görüşerek; bölümlerin ders içerikleri, akademik fırsatları, mezuniyet sonrasında kariyer imkânları başta olmak üzere birçok konuda doğrudan akademisyenlerden bilgi alabilecek.

Bunların yanı sıra KTO Karatay Üniversitesi’nin sunduğu burs ve indirim imkânları, yurt ve konukevi hizmetleri hakkında da detaylı bilgiler, tanıtım uzmanları tarafından bildirilecek.

Aday Öğrenciler Üniversite Atmosferini Deneyimleyecek Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında öğrencilere kampüs turu imkânı da sunulacak. Kütüphaneler, spor   tesisleri, amfiler, laboratuvarlar, öğrenci etkinlik alanları gibi önemli noktaları gezebilecek olan adaylar, uüniversitenin dinamik ortamını, yaşam alanlarını, sosyal ve kültürel imkaânlarını yakından gözlemleyerek uüniversite atmosferini hissedebilecek.

Birbirinden kıymetli isimler KTO Karatay’da 23 Temmuz’da eğitimci Gökhan Müftüoğlu namı diğer Gri Koç, 24 Temmuz’da Kuveyt’in ilk kadın pilotu Elif Guüveyler, 25 Temmuz’da Rehberlik Ekipler Amiri Salim Ünsal KTO Karatay Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Merkezi’nde üniversite adayı öğrencilerle bir araya gelecek.

Sevilen misafirlerin deneyimlerini aktaracağı, üniversite   hayatıyla  ilgili   tavsiyelerde bulunacağı ve öğrencilerin sorularını yanıtlayacağı etkinlikler,   üniversite  adayları   için   motivasyon   verici, bilgilendirici ve keyifli bir tecrübe olacak.

Bakmadan Geçme