• Haberler
  • Konya
  • Konya'dan Antalya'ya Gidecekler Dikkat: Serik-Manavgat Yolunda Köprülü Kavşak Çalışmaları Devam Ediyor

Konya'dan Antalya'ya Gidecekler Dikkat: Serik-Manavgat Yolunda Köprülü Kavşak Çalışmaları Devam Ediyor

Konya'dan Antalya'ya seyahat planı yapan sürücüler dikkat! Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durum bültenine göre Serik-Manavgat yolunda devam eden köprülü kavşak çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yapım, bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğü kesimlerde sürücülerden yavaş gitmeleri ve trafik işaretlerine uymaları istendi.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre; Serik-Manavgat yolunun 13. kilometresindeki Serik Belek Ayrımı Köprülü Kavşağı'nda genleşme derzi onarım çalışmaları devam ediyor.

Bu nedenle, Manavgat gidiş istikametindeki köprü trafiğe kapatılarak, ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Sürücülere yönelik yapılan uyarıda, bu kesimde seyahat edenlerin ekstra dikkatli olmaları ve hızlarını düşürmeleri gerektiği vurgulandı. Ayrıca, yolculuk planlarını bu çalışmaları dikkate alarak yapmaları ve gelişmeleri takip etmeleri önerildi.

Yapılan bu çalışmaların, yol güvenliği ve ulaşım kalitesini artırmaya yönelik olduğu belirtilirken, sürücülerden çalışma alanlarında gösterilecek trafik işaretlerine titizlikle uymaları istendi. Bu sayede herkesin güvenli bir şekilde seyahat etmesinin sağlanması amaçlanıyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme