Konya'dan ayrılmıştı, ilk rakibi yine Konya olacak! Recep Uçar Çaykur Rizespor'da
Tümosan Konyaspor'un eski Teknik Direktörü Recep Uçar, Çaykur Rizespor'la anlaşmak üzere. İşte ayrıntılar...
Süper Lig’de teknik direktör hareketliliği yaşayan Çaykur Rizespor, İlhan Palut’un istifasının ardından rotasını tanıdık bir isme çevirdi. Karadeniz ekibi, son olarak Tümosan Konyaspor’u çalıştıran Recep Uçar ile prensip anlaşmasına vardı.
Deneyimli teknik adamın bugün Rize’ye giderek yönetimle son görüşmesini yapması ve sözleşme detaylarını netleştirmesi bekleniyor. Uçar’ın, takımının Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı Pendikspor karşılaşmasını tribünden takip edeceği öğrenildi.
3 Kasım’da Konyaspor’daki görevinden ayrılan Recep Uçar, Rizespor’un başında ilk maçına yine Konya’da çıkacak. Tümosan Konyaspor ile Çaykur Rizespor, 6 Aralık Cumartesi günü saat 17.00’de karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma, Uçar için hem yeni bir başlangıç hem de eski takımına karşı önemli bir sınav niteliği taşıyacak.
Resmi açıklamanın ise kısa sürede yapılması bekleniyor.