Konya'dan Kütahya'ya şiirli uğurlama

Selçukya Kültür Sanat Derneği Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı görevine atanan Konya İl Halk Kütüphanesi Müdürü Barış Başoğlu için şiirli uğurlama töreni yapıldı.

Konya'dan Kütahya'ya şiirli uğurlama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Fatma Şeref Polat “ Sayın müdürümüze Konya'da bulundukları süre içinde şehrimizin kültür, sanat ve kitaplarla hemhal olma yolundaki faaliyetlerine sağladığı eşsiz katkı ve hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz. Selçukya geleneği olarak kendisini şiirlerle uğurlamak istedik “ dedi.

Selçukya Derneği Denetim Kurulu Başkanı ve Eskimeyen İl Kültür Müdürümüz Salih Sedat Ersöz ise denek adına Barış Başoğlu’na teşekkür plaketi takdim ederken “ Kıymetli müdürümüz gerek derneğimizin etkinlikleri, gerekse yazar olarak şahsi programlarımızda ve kütüphanede faaliyetleri olan bütün STK’lara karşı ilgili, duyarlı ve yardımcı olmuştur. Bu vasıfları ile yeni görevinde de üstün hizmetleri olacağından hiç şüphem yok” şeklinde konuştu.

Selçukya şairleri Ahmet Üresin, Hasan Ukdem, Tayyar Yıldırım, Sevil Köse, Salih Sedat Ersöz, Yakup Çak, Fatma Çetin Kabadayı ve Devriş Ahmet Şahin de programda okudukları şiirleri Başoğlu’na hediye ettiler. 

Barış Başoğlu ise teşekkür konuşmasında : “Başta Selçukya Sanat Derneği Başkanı Sayın Fatma Şeref Polat olmak üzere tüm dernek üyesi ve gönüllüsü arkadaş ve dostlara sonsuz teşekkür ederim. Sizleri tanıdığım için çok şanslıyım. İlgi ve alakanız için ayrıca teşekkür ederim.” Dedi.

Plaket Takdimi ve hatıra fotoğrafı ardından program sona erdi 

Bakmadan Geçme