• Haberler
  • Konya
  • Konya'dan, Türkiye yüzyılına yakışır bir proje daha

Konya'dan, Türkiye yüzyılına yakışır bir proje daha

Karatay Belediyesi, vatandaşın hayatını kolaylaştıran, ilçenin gelişimine katkı sağlayan ve Karatay'ın çehresini değiştiren Türkiye'nin yüzyılına yakışır bir proje olan yatırımı hayata geçiriyor.

Konya'dan, Türkiye yüzyılına yakışır bir proje daha
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karatay Belediyesi, Türkiye’nin yüzyılına yakışan bir projeyi daha hayata geçiriyor. İçerisinde Kubbealtı Kütüphanesi, Okuma Salonu, Çocuk Kütüphaneleri, Karatay Kafe ve Çocuk Kafe ile çocuklara özel oyun alanlarının yer aldığı Hoş Kubbenin temel atma töreni bugün gerçekleştirildi.


“ KARATAY BELEDİYESİNİN EN BÜYÜK BÜTÇELİ YATIRIMI”
Karatay Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Hoş Kubbenin temel atma töreni bugün dualarla gerçekleştirildi. Bin 426 metrekarelik bir alana inşa edilecek Hoş Kubbenin temel atma töreninden konuşan Karatay Belediyesi Başkanı Hasan Kılca,” Konya’mıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Bugün 148. temel atma törenimizi inşa ediyoruz. Karatay belediyesinin en büyük bütçeli olan hoş kubbemizin temelini atacağız. Bin 426 metrekare bir alanda inşa edeceğimiz Hoş Kubbemiz bodrum kat ve asma kat dâhil toplam 3 kattan oluşacak; Ayrıca 14 araçlık otoparka sahip olacak. İçerisinde sergi holü, 0-3 yaş grubundan başlayarak 12 yaşa kadar olan tüm çocuklarımızın istifadesine sunacağımız çocuk kütüphaneleri, çocuk kafe, özel oyun alanları ve yine yavrularımızın beceri ve yeteneklerini destekleyen alanlar bulunacak.” İfadelerine yer verdi.


“GENÇLİĞE YAPILAN HER YATIRIM, GELECEĞE ATILAN İMZA”
Gençliğe yapılan her yatırımın geleceğe atılan bir imza olduğunu dile getiren Hasan Kılca,” Birbirinden berrak zihinlerin buluşacağı bu güzel ve özel mekânı Konya’mıza, Karatay’ımıza kazandırıyor olmaktan heyecan duyuyoruz. Gençliğimize yaptığımız her yatırım, geleceğe atılan bir imza ve geleceğimizi inşa ettiğimiz bir tuğla taşıdır. Ana-babasına, komşusuna, memleketine, vatanına ve milletine hayırlı, insanlığa yararlı bireyler yetişmesinde bize de düşen sorumluluklar vardır. Bizler de bu hassasiyetle, eşsiz medeniyetimizin maddi ve manevi değerleriyle donanmış, kişilik kazanmış nesiller yetişmesi için ilk günden bu tüm teşkilatlarımızla durmaksızın gayret ediyoruz. Hoş Kubbe adını verdiğimiz kütüphanemizde gelecek nesillerimize yeni fikirler, düşünceler ve farklı ufuklar açacağına inanıyoruz. “ şeklinde konuştu. 


 

Bakmadan Geçme