Konya Devlet Tiyatrosu bu oyunlara ev sahipliği yapıyor! 2024 yılını Konyalı tiyatro severler iple çekiyor

Konya Devlet Tiyatrosu, dolu dolu geçirdiği bir sezonu 'Murtaza', 'Kurbağa Vırak', 'Kuru Gürültü', 'Yanlış Pencere' ve 'Uyan' oyunlarıyla kapatacak. 2024 yılında yer alacak oyunlar ise seyirciler tarafından merakla bekleniyor.

Konya Devlet Tiyatrosu, 2023 yılı oyun takvimini açıkladı. Buna göre, tiyatronun bu yıl son olarak oynayacağı oyunlar şunlar olacak:

24-25 Kasım: “Murtaza”

28-29 Kasım, 5-6 Aralık: “Kurbağa Vırak”

30 Kasım, 1-2 Aralık, 7-8 Aralık: “Yanlış Pencere”

9 Aralık: “Uyan”

“Murtaza”, Orhan Kemal’in aynı adlı romanından uyarlanan, 1930’lu yılların Türkiye’sinde geçen bir aile dramını konu alıyor. “Kurbağa Vırak”, Kutlay Akbal’ın yazdığı, Özgür Baş’ın yönettiği bir çocuk oyunu. “Yanlış Pencere”, bir yanlış anlaşılma sonucu gelişen olayları anlatan bir komedi. “Kuru Gürültü” kült tiyatroların yazarı William Shakespeare’a ait. “Uyan”, Mevlânâ Celaleddin-i Rûmî’nin hayatını ve öğretilerini konu alan bir oyun.

Biletler temsilden 13 gün önce saat 10.00’da gişelerde, 10.10’da www.biletinial.com adresinde alınabilecek. Üyelik girişi yapılarak satın alınan biletlerin iadesi, etkinlik saatine 48 saat kala “Bıletlerim” bölümü içinde yer alan “İptal Et” kısmından yapılabilecek. İptal/iade işlemleri internetten alınan ve gişeden yazdırılmamış biletler için geçerli olacak.

Bakmadan Geçme