Konya Eczacı Odası'nda Koru güven tazeledi

Konya Eczacı Odası (KEO) 2023 yılı seçimli olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste halinde girilen seçimde  mevcut başkan Uzm. Ecz. A.Hakan Koru yeniden başkanlığa seçilirken, güven tazeledi

Türk Eczacılar Birliği (TEB) 5. Bölge Konya Eczacı Odası 2023 yılı seçimli olağan genel kurulu geçtiğimiz hafta sonu Oda bünyesinde yer alan Uzm. Ecz. Harun Kızılay Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Secimin açılış ve bir yılın değerlendiren Uzm. Ecz. A.Hakan Koru ”şu sözlerle konuşmasını tamamladı. “Biz eczacılar bugüne kadar ülkemizde ve Konya’mızda üstümüze düşen görevi tam olarak yaptık ve yapmaya çalışacağız.” Dedi. Başkan Koru’nun konuşmasının ardından divan heyeti seçimi gerçekleştirildi. Divan Başkanlığına seçilen Ecz.Ahmet Mümtaz Başçı seçimi saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlattı. Daha sona yönetim kurulu ve denetim kurulu raporları okundu ve ibrası gerçekleştirildi. Son olarak tek listenin yer aldığı seçimlere geçildi. Katılımcı delegelerinin çoğunluğunun oyunu alan mevcut Başkan Uzm.Ecz. A. Hakan Koru yeniden başkanlığa seçilirken, güven tazeledi. Seçim sonunda teşekkür konuşması yapan Başkan A. Hakan Koru “ Delegelerimizin teveccühü ile yeniden görev bizlere verildi. Bizlerde görevimize kaldığımız yerden itibaren devam edeceğiz. Hedefimiz Türk ve Konya eczacılığına en iyi hizmeti verebilme olacaktır. Katılımlarından dolayı tüm delegelerimize yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum “ dedi.

Bakmadan Geçme