Konya Eczacı Odasından, Mustafa Kalaycı'ya ziyaret

Türk Eczacılar Birliği 5. Bölge Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. A. Hakan Koru,  Karapınar İlçe Temsilcisi Ecz. Faruk Sonkaya, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı'yı genel merkezindeki makamında ziyaret ederek, İlaç Kararnamesindeki baremlerin güncellenmesi için talepte bulundular

Konya Eczacı Odasından, Mustafa Kalaycı'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Samimi ve olumlu bir hava içerisinde gerçekleştirilen ziyarette Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. A.Hakan Koru, odanın çalışmaları hakkında bilgiler aktarırken, son günlerde ülke gündeminde yer alan İlaç fiyat kararnamesinde baremlerin güncellenmesinin yapılmasını taleplerini iletirken,, bu konuda hazırladıkları dosyayı sundular.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini diye getiren MHP Genel Başkanı Yardımcısı ve MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Eczacıların ilaç fiyat kararnamesindeki baremlerinin güncellenmesi konusunda çok haklı buluyorum. Verdiğiniz bilgileri ve takdim ettiğiniz dosyayı yakından ilgileneceğim. Edindiğim ön bilgilere göre Eczacıların talebinin haklı olduğu kanısındayım. Gereğinin yapılması için çalışmalarımızı sürdüreceğim.” Dedi.

Ziyaret günün anısına çektirilen toplu fotoğraf ise son buldu. ŞEYMA BIYIKLI

Bakmadan Geçme