• Haberler
  • Konya
  • Konya Emniyeti kuş uçurtmadı! Şehir mercek altında

Konya Emniyeti kuş uçurtmadı! Şehir mercek altında

Konya'da polis ekipleri asayiş ve trafik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Üç merkez ilçede son bir ayda yüz binlerce kişi sorgulandı, çok sayıda aranan şahıs yakalandı. Uyuşturucu ve silah başta olmak üzere birçok suç unsuru ele geçirildi.

Konya Emniyeti kuş uçurtmadı! Şehir mercek altında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meram, Karatay ve Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüklerine bağlı polis ekipleri asayiş ve trafik denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Son bir ayda gerçekleştirilen denetimlerle yüz binlerce şahıs sorgulandı, çok sayıda suç unsuru eşya ele geçirildi.

Polis ekiplerinin yaptığı denetimlerde toplam 251 bin 207 şahıs sorgulandı. Yapılan kontrollerde 228 aranan şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilirken, 403 yoklama kaçağı şahsa gerekli tebligatlar yapıldı. Trafik ekiplerince 52.712 araç kontrol edildi, 12 araç trafikten men edilerek otoparka çekildi. Ayrıca 15.269 kez okul ve park çevresi kontrol edildi.

Konya Emniyeti kuş uçurtmadı! Şehir mercek altında

Yapılan uygulamalarda 41 ruhsatsız tabanca, 79 kurusıkı tabanca, 70 ruhsatsız av tüfeği, 642 fişek ve 919 kesici-delici aletin yanı sıra 6.985 adet uyuşturucu hap, 1.373,38 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 348,28 gram esrar, 176,07 gram metamfetamin, 32,02 gram eroin, 27,83 gram ABD-Butinica, 1,2 gram kokain ve 64,6 gram skunk maddeleri ele geçirildi.

Konya Emniyeti kuş uçurtmadı! Şehir mercek altında

Konya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri halkın huzur ve güvenliği için yürütülen denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini belirtti. 

Konya Emniyeti kuş uçurtmadı! Şehir mercek altında

Okul çevreleri ile vatandaşların yoğun bulunduğu alanlarda denetimlerin artırıldığı ve suça hiçbir şekilde tolerans gösterilmeyeceği ifade edildi.

Konya Emniyeti kuş uçurtmadı! Şehir mercek altında

Konya Emniyeti kuş uçurtmadı! Şehir mercek altında

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!