Konya Görmeyenler Derneği ve Dünya Zihinsel Engelliler Derneği'nden şivlilik!

Konya Görmeyenler Derneği her alandaki çalışmalarını manevi alanda da faaliyetleri ile sürdürdü. Üç ayların başlamasının habercisi olan Regaip Kandili'nde Konya Görmeyenler Derneği ve Dünya Zihinsel Engelliler Derneği birlikte Kapu Camii'nde yatsı namazı sonrası halka şivlilik ikram etti. 

Konya Görmeyenler Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Dünya Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Mevlüt Ayvaz’la engellilere bölüşmeyi paylaşmayı kardeşlik birlik beraberlik duygularını harekete geçirmek amaçlı zihinsel ve görme engelli bireylerin halka şivlilik dağıtmasını sağladı. Başkan Mehmet Ali Şahin bu tür çalışmalar engellileri son derece mutlu ettiğini ifade ederek, çalışmalarında destek veren Dünya Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Mevlüt Ayvaz, Yardımcısı Mustafa Esen, hayırsever Hilmi Şahin'e, İdea Uluslararası İnsani Yardımlaşma Derneği Temsilcisi Fatma Doğaner'e teşekkür etti. 

Programda söz alan Mevlüt Ayvaz da bu tür çalışmalar devam edeceğini, tüm müslümanların Regaip gecesini kutlayarak Başkan Mehmet Ali Şahin ve üyelerine teşekkür ettiğini bildirdi.

Bakmadan Geçme