• Haberler
  • Konya
  • Konya İl Milli Eğitim Müdürü Büyük'ten Adem Koç'a hayırlı olsun ziyareti

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Büyük'ten Adem Koç'a hayırlı olsun ziyareti

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Konya Türk Telekom İl Müdürü Adem Koç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Büyük'ten Adem Koç'a hayırlı olsun ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Telekom İl Müdürü Süleyman Dündar’ın Antalya Bölge Müdürü olmasından sonra boşalan Türk Telekom Konya İl Müdürlüğü görevine atanan Adem Koç’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Konya Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, önceki gün Türk Telekom İl Müdürü Âdem Koç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hem tanışma hemde hayırlı olsun ziyaretinde her iki müdürde Konya’da yaptıkları çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Milli Eğitim müdürü Seyit Ali Büyük, “ Türk Eğitimin her zaman yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Türk Telekom’un Konya İl Müdürlüğü görevine atanan Adem Koç beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımı artırarak sürdüreceğiz.” Dedi.

Türk Telekom Konya İl müdürü Adem Koç; Konya İl Milli Eğitim müdürümüz Seyit Ali Büyük beyin bu nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Türk Telekom Konya İl müdürlüğü olarak her zaman geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yön veren Milli Eğitim’in her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Ziyaret günün anısına çektirilen fotoğraf ile son buldu.

Bakmadan Geçme