• Haberler
  • Eğitim
  • Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit okul ziyaretlerinde!

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit okul ziyaretlerinde!

Konya İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, bugün Selçuklu'da bulunan Nurcan Akpınar İlkokulu, Zeki Altındağ Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret gerçekleştirdi

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, 09 Ekim 2023 tarihinde Selçuklu ilçesinde bulunan Nurcan Akpınar İlkokulu, Zeki Altındağ Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

İl Müdürü Murat Yiğit’in ilk durağı Selçuklu Nurcan Akpınar İlkokulu oldu. Okul Müdürü Zübeyir Yavuz'dan okul hakkında bilgi alan Müdür Murat Yiğit, bütün sınıfları gezerek öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti.

Daha sonra Zeki Altındağ Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokuluna giden Müdür Murat Yiğit, Okul Müdürü Halis Peker'den okulda yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı; sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Ardından öğretmenler odasında öğretmenlerimizle hasbihal etti. Geleceğimizin mimarı çocuklarımızın bize en büyük ve en önemli emanet olduğunu ifade eden Müdür Murat Yiğit, gayretlerinden dolayı öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit'e ziyaretlerinde Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar eşlik etti. Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme