Konya Ilgın'daki kazada ölü sayısı 3'e yükseldi! Otomobil sürücüsü Kadir Şahbaz kurtarılamadı

Konya'nın Ilgın ilçesi yakınlarında yaşanan ve 2 pazarcının hayatını kaybettiği kazadan bir acı haber daha geldi. Ağır yaralı otomobil sürücüsü Kadir Şahbaz da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Konya Ilgın'daki kazada ölü sayısı 3'e yükseldi! Otomobil sürücüsü Kadir Şahbaz kurtarılamadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün akşam saatlerinde Konya - Afyonkarahisar kara yolunun 90'ıncı kilometresindeki Ilgın Orman İlçe Müdürlüğü önünde yaşanan kazada, pazarcılık yapan Kadir Şahbaz yönetimindeki 07 FLT 35 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp M.A. yönetimindeki 03 KH 161 plakalı kamyonla çarpıştı.

2 KİŞİ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Kazada hurda yığınına dönen otomobilin sürücüsü Kadir Şahbaz yaralanırken, araçta bulunan Aykut Katar ve Kadir Günay olay yerinde yaşamını yitirdi. Katar ve Kadir Günay’ın cenazeleri, bugün memleketleri Akşehir'de kılınan namazın ardından Nasreddin Hoca Mezarlığı'na defnedildi. Bu bir Haber Dairesi haberidir.

BİR ACI HABER DAHA

Ağır yaralanan Kadir Şahbaz ambulansla kadırıldığı Ilgın Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Konya'ya sevk edilmişti. Doktorların çabasına rağmen kurtarılamayan Şahbaz, hayatını kaybetti.

Bakmadan Geçme